tijd en temperatuur klok

tijd en temperatuur klok

Het melden van tijd, datum of temperatuur is al veel toegepast want het is actueel. Het is belangrijk en daarom wordt het ook veel als lichtreclame toegepast. Het weergeven is tijdloos. Zonnewijzers werden in de oudheid al toegepast.

Naast tijd is temperatuur ook altijd het gesprek van de dag. Attractief door de kleur van de waarde een gevoel mee te geven. Waarschuw uw bezoekers voor de gladheid van hellingbanen van parkeergarages.

 

Tijdfunctie

De tijdweergave en/of datumweergave is eenvoudig in te stellen met de afstandsbediening. Het display schakelt automatisch naar zomer- of wintertijd. Een GPS ontvanger (optioneel) zorgt voor accurate weergave.

Temperatuur, ook in temperatuurkleuren

Koude temperaturen in ijsblauw, of warm in aangenaam rood. Temperatuur kan ook in verschillende kleuren worden weergegeven om extra er een gevoelswaarde aan te geven. Laat uw omgeving verrassen of uw temperatuurweergave.

Timerfunctie

U stelt de klok met bijvoorbeeld 60:00 (MM:SS). Na een start via de afstandsbediening zal per seconde teruglopen naar 00:00. Het startmoment in minuten en seconden kan met de afstandsbediening worden ingesteld.

Gladheidsmeldsysteem

Waarschuwing bij lage temperatuur om voor gladheid te waarschuwen. Temperatuurwaarde gaat knipperen om te waarschuwen.

Handteller

Functie waarbij statisch (niet tijdgebonden) kan worden af- of opgeteld. Met een RF afstandsbediening. Door grote knop B is het mogelijk om de waarde te verhogen (+1). Met kleine knop A is het mogelijk om de waarde te verlagen (-1).

Luchtvochtigheidsmeter

Een interessant gegeven voor de agrisector.

Frame

Ook leverbaar zonder behuizing maar op frame voor de lichtreclame branche.

Met een RF afstandsbediening is het mogelijk om het display in te stellen. De ledklokken zijn leverbaar in verschillende karakterhoogten, waardoor ze vanaf verschillende afstanden te lezen zijn. Dit varieert van 50 meter tot en met 300 meter bij de grootste displays.

Zoek je een oplossing of heb je een vraag? Wij beantwoorden hem graag!

Alleen als u toestemming heeft gegeven dat wij uw gegevens mogen opslaan en gebruiken om contact met u op te nemen, dan kunt u de formulier verzenden.