tijd en temperatuur klok

tijd en temperatuur klok

Het display geeft de tijd en/of datum, temperatuur en luchtvochtigheid (optioneel) weer. Met een RF afstandsbediening is het mogelijk om het display in te stellen en ook als op- of afteller te gebruiken.
De ledklokken zijn leverbaar in verschillende karakterhoogten, waardoor ze vanaf verschillende afstanden te lezen zijn. Dit varieert van 50 meter tot en met 300 meter bij de grootste displays.

 

Tijdfunctie
De tijdweergave en/of datumweergave is eenvoudig in te stellen met de afstandsbediening. Het display schakelt automatisch naar zomer- of wintertijd. Een GPS ontvanger (optioneel) zorgt voor accurate weergave.

Tellerfunctie
U stelt de klok met bijvoorbeeld 60:00 (MM:SS). Na een start via de afstandsbediening zal per seconde teruglopen naar 00:00. Het startmoment in minuten en seconden kan met de afstandsbediening worden ingesteld.

Temperatuuralarm
Waarschuwing bij lage temperatuur om voor gladheid te waarschuwen. Temperatuurwaarde gaat knipperen om te waarschuwen.

Handteller
Functie waarbij statisch (niet tijdgebonden) kan worden af- of opgeteld. Met een RF afstandsbediening. Door grote knop B is het mogelijk om de waarde te verhogen (+1). Met kleine knop A is het mogelijk om de waarde te verlagen (-1).

Frame
Ook leverbaar zonder behuizing maar op frame voor de lichtreclame branche.

Zoek je een oplossing of heb je een vraag? Wij beantwoorden hem graag!

Alleen als u toestemming heeft gegeven dat wij uw gegevens mogen opslaan en gebruiken om contact met u op te nemen, dan kunt u de formulier verzenden.