tijd en temperatuur display

tijd en temperatuur display

Standaard en maatwerk tijd en temperatuurdisplays voor binnen en buiten. Uw gebruik bepaald de uitvoering. Vraag ons gerust om meer informatie.

Nu ook weergave in verschillende kleuren!

Het melden van tijd, datum of temperatuur is al veel toegepast want het is actueel. Het is belangrijk en daarom wordt het ook veel als lichtreclame toegepast. Het weergeven is tijdloos. Zonnewijzers werden in de oudheid al gebruikt.

 

Want tijd en temperatuur is altijd het gesprek van de dag. En het kan attractief door de kleur van de waarde een gevoel mee te geven. Waarschuw uw bezoekers voor de gladheid van hellingbanen van parkeergarages.

 

Draadloze sensoren

Elke professional vanuit de lichtreclame branche is ermee bekend. Het zoeken van de juiste locatie van de lichtsensor en de lengte van de kabel. Lastig want het is een tijdrovende klus. Maar dat is niet meer nodig!

Onze draadloze sensoren kunnen eenvoudig worden geplaatst en gaat op een accu lang mee.

Tijdfunctie

De tijdweergave en/of datumweergave is eenvoudig in te stellen met de afstandsbediening. Het display schakelt automatisch naar zomer- of wintertijd. Een GPS ontvanger (optioneel) zorgt voor accurate weergave.

Kleur

Met de kleurenversies is het mogelijk dat per weergave (tijd, temperatuur in °C, datum, luchtvochtigheid in H) gekozen kan worden uit de kleuren rood-geel-groen-cyaan-blauw-paars of wit.

Temperatuur, ook in temperatuurkleuren

Koude temperaturen in ijsblauw, of warm in aangenaam rood. Temperatuur kan ook in verschillende kleuren worden weergegeven om extra er een gevoelswaarde aan te geven. Laat uw omgeving verrassen of uw temperatuurweergave.

Timerfunctie

U stelt de klok met bijvoorbeeld 60:00 (MM:SS). Na een start via de afstandsbediening zal per seconde teruglopen naar 00:00. Het startmoment in minuten en seconden kan met de afstandsbediening worden ingesteld.

Gladheidsmeldsysteem

Waarschuwing bij lage temperatuur om voor gladheid te waarschuwen. Temperatuurwaarde gaat knipperen om te waarschuwen.

Handteller

Functie waarbij statisch (niet tijdgebonden) kan worden af- of opgeteld. Met een RF afstandsbediening. Door grote knop B is het mogelijk om de waarde te verhogen (+1). Met kleine knop A is het mogelijk om de waarde te verlagen (-1).

Luchtvochtigheidsmeter

Een interessant gegeven voor de agrisector.

Behuizingen

Voor binnen, buiten en industriële vereisten kunnen we de displays in de juiste duurzame kast leveren.

Maatwerk

Voor maatwerk is het ook leverbaar zonder behuizing maar op frame voor de lichtreclame branche. Of dubbelzijdig. Vraag naar de mogelijkheden die wij hebben.

Met een RF afstandsbediening is het mogelijk om het display in te stellen. De led klokken zijn leverbaar in verschillende karakterhoogten, waardoor ze vanaf verschillende afstanden te lezen zijn. Dit varieert van 50 meter tot en met 300 meter bij de grootste displays.

brochure

Zoek je een oplossing of heb je een vraag? Wij beantwoorden hem graag!

    Alleen als u toestemming heeft gegeven dat wij uw gegevens mogen opslaan en gebruiken om contact met u op te nemen, dan kunt u de formulier verzenden.