led scherm

led scherm

Met moderne digitale informatieschermen kunt u meer inspelen op de actualiteiten van uw stad als het
gaat om toeristische informatie of bijvoorbeeld evenementen, koopzondagen, voorstellingen in het theater maar ook informatie over werkzaamheden of calamiteiten.

Led videoschermen zijn betrouwbaarheid en hebben levendige kleuren, een lange levensduur en lage operationele kosten.

De betrouwbaarheid van het systeem is geborgd door een industriële controler met WinCE en een grote opslagcapaciteit van presentaties. Het standaard geleverde PC managementsoftware kan het led display voorzien worden van nieuwe presentaties, afspeellijsten en tijdschema´s.

Het display wordt voorzien van nieuwe presentaties, afspeellijsten en tijdschema’s via een veilig publiek mobiel netwerk. Presentaties kunnen een opeenvolging zijn van video, animatie, afbeeldingen en teksten. Verschillende afspeellijsten kunnen worden gemaakt waarin presentaties zijn opgenomen.

De behuizing is gemaakt van metaal en gekleurd met een sterke coating. Geschikt voor zware omstandigheden en voorzien van actieve koeling. Maatwerk om maximaal aan te passen aan uw eisen.

Zoek je een oplossing of heb je een vraag? Wij beantwoorden hem graag!

    Alleen als u toestemming heeft gegeven dat wij uw gegevens mogen opslaan en gebruiken om contact met u op te nemen, dan kunt u de formulier verzenden.