Veiligheidsdisplay met weergave ongevalsvrije dagen

Veiligheidsdisplay met weergave ongevalsvrije dagen

Standaard en maatwerk displays voor binnen en buiten. Uw gebruik bepaald de uitvoering. Vraag ons gerust om meer informatie.

Vier ook uw succes met slagroomtaart!

U bent veiligheidskundige. Ondersteun uw veiligheidsdoelstelling dagelijks met een campagne „een veilige arbeidsomgeving“ op de werkplek om de arbeidsveiligheid te bevorderen.
Voor dit jaar geen ongevallen met een veiligheidsbord met daarop aangegeven het aantal dagen zonder ongeval met verzuim.
Ons basismodel is een digitaal display voor binnengebruik. Met een  afstandsbediening voert u het aantal ongevalsvrije dagen in. De dagen tellen automatisch op.
De ruimte links naast de grote led cijfers kunt u voorzien van snijfolie om de campagne arbo en  veiligheid te benadrukken.

Branding Veiligheid

Door bijvoorbeeld een tijd/datum/temperatuur display te integreren in het veiligheidsbord wordt uw veiligheid campagne dagelijks gezien. Het digitale display is de ‚branding‘ van uw campagne en sluit het behaalde succes af met een slagroomtaart met tekst.

Zoek je een oplossing of heb je een vraag? Wij beantwoorden hem graag!

    Alleen als u toestemming heeft gegeven dat wij uw gegevens mogen opslaan en gebruiken om contact met u op te nemen, dan kunt u de formulier verzenden.