Handteller met grote cijfers

Nu ook weergave in verschillende kleuren!

Standaard en maatwerk cijferdisplays voor binnen en buiten. Uw gebruik bepaald de uitvoering. Vraag ons gerust om meer informatie.

Is er een doel vastgesteld en u wilt op de werkvloer op een authentieke wijze informeren over actuele stand? Met de led tally counter kunt u eenvoudig door een druk op de knop de stand met 1 verhogen of verlagen.

Digitale tally counter met optel en terugtel functie

Functie waarbij statisch (niet tijdgebonden) kan worden af- of opgeteld. Met een RF afstandsbediening. Door grote knop B is het mogelijk om de waarde te verhogen (+1). Met kleine knop A is het mogelijk om de waarde te verlagen (-1).

Met een Windows bedieningsprogramma is het mogelijk om de beginstand en ook de kleurweergave in te stellen. Wordt per ongeluk de voedingsstekker eruit getrokken? Het toestel onthoud de stand en instellingen na een stroomonderbreking.

De grote cijfer displays zijn leverbaar in verschillende karakterhoogten, waardoor ze vanaf verschillende afstanden te lezen zijn. Dit varieert van 50 meter tot en met 300 meter bij de grootste displays.

Kleur

Met de kleurenversies is het mogelijk dat de weergave in een kleur vast ingesteld kan worden. Keuze zijn de kleuren rood-geel-groen-cyaan-blauw-paars of wit.

Maatwerk

Voor maatwerk is het ook leverbaar zonder behuizing maar op frame voor de lichtreclame branche. Of dubbelzijdig. Vraag naar de mogelijkheden die wij hebben.

Om meer informatie te vinden over de verschillende uitvoeringen informeert deze brochure u.

brochure

Zoek je een oplossing of heb je een vraag? Wij beantwoorden hem graag!

    Alleen als u toestemming heeft gegeven dat wij uw gegevens mogen opslaan en gebruiken om contact met u op te nemen, dan kunt u de formulier verzenden.