luto parkeergarage (licht uit tekst onzichtbaar)

luto parkeergarage (licht uit tekst onzichtbaar)

(D) Leuchttransparente für Tiefgaragen

Slagvaste transparante armatuur met akoestische en optische signaalgever. Aan twee zijden voorzien van internationale / meertalige tekst ‚Stop Motor‘ en pictogrammen volgens NEN-EN-ISO 7010:2012.

„Meest aantrekkelijk geprijsde LUTO voor ondergrondse parkeergarages“

Het slagvaste transparantie armatuur met witte plaat en led verlichting oogt rustig als het niet is ingeschakeld, de plaat is geheel wit. Bij inschakeling van het armatuur licht de tekst met pictogrammen aan twee zijden op en flitst de optische signaalgever. Daarnaast wordt ook de akoestische signaalgever ingeschakeld.  De pictogrammen zijn volgens NEN-EN-ISO 7010:2012 en de sounder voldoet aan EN54-3.

De LUTO 900 voor gasdetectiesystemen in parkeergarages (bijvoorbeeld de MPS Evolution van MSA, the safety company) voldoet volgens laatste eisen aan ontruiming voor parkeergarages: Nederlandse norm NEN 2443-2013 en Duitse richtlijn VDI 2053 2014-12.

De armatuur kenmerkt zich met een korte installatietijd. De transparantie armatuur gecombineerd met slow whoop en flitser kan met de twee plafondbeugels direct worden opgehangen. Voorbereid met invoer van stroomkabel (diameter 9 ~ 16mm) d.m.v. bijgevoegde wartel, elektrische verbindingen met veerklemmen geschikt voor max 1,5mm2 (L1, N en PE). Leverbaar in een laagspanningsuitvoering (230VAC) en een zwakstroomuitvoering (24VDC).

Totaal inclusief plafond montagebeugel L x B x H (mm) = 937 x 122 x 197.

brochure

Zoek je een oplossing of heb je een vraag? Wij beantwoorden hem graag!

    Alleen als u toestemming heeft gegeven dat wij uw gegevens mogen opslaan en gebruiken om contact met u op te nemen, dan kunt u de formulier verzenden.