afhaalkluisjes

afhaalkluisjes

Met een MediTray afhaalkluisjes automaat kunt u uw klanten de mogelijkheid bieden om herhaalrecepten op te halen. Op elk moment van de dag. 

Klanten die problemen hebben om binnen de openingstijden uw apotheek te bereiken. Omdat de klant of hun mantelzorger een baan heeft of een gezin. Maar ook tijdens het open zijn van uw apotheek kunt u piekmomenten bij de balies ontlasten. Door uw vaste klanten hun herhaalrecept uit de afhaalkluisjesautomaat te halen. 

Met de MediTray kunt uw vaste klanten tijdens en na sluitingstijd service bieden.

Een nooddienst- en MediTray afhaalkluissysteem is een autonoom systeem. Niet gekoppeld aan een apotheek robot. maatwerk oplossing U kunt kiezen uit 1 of meerdere afhaalkluisjes, een recepten brievenbus, een service luik, een nachtbel, een intercom. En een zonlicht sterke Digital Signage monitor om bezoekers en passanten te informeren over uw diensten en producten.

U stuurt een SMS sturen met een pincode. Met deze pincode kan uw klant het afhaalkluisje openen waar u de medicamenten heeft geplaatst. Voor in de avond is het kluisje aan de binnenzijde verlicht en de deur sluit ook weer automatisch.

TEXT LITE is een Duitse maker van elektronische informatiesystemen en heeft ruim 2.000 apotheken producten geleverd om communicatie en verkoop te ondersteunen waaronder veel maatwerk afhaalkluissystemen.

maatwerk afhaalkluissystemen

De maatwerk afhaalkluissystemen kunnen solitair worden geplaatst aan een zuil of tegen een wand maar ook in een aluminium kozijn waarbij een ruit 1 op 1 wordt vervangen.

Graag kijken wij samen met u naar de mogelijkheden voor een maatwerk prijsvoorstel. Mail uw  tekening met maten en bijbehorende wensen naar ons of vul het onderstaande contactformulier in.

    Alleen als u toestemming heeft gegeven dat wij uw gegevens mogen opslaan en gebruiken om contact met u op te nemen, dan kunt u de formulier verzenden.