luto transparantie armatuur – licht uit tekst onzichtbaar

luto transparantie armatuur – licht uit tekst onzichtbaar

Het slagvaste led transparantie armatuur oogt rustig als het niet is ingeschakeld, de plaat is geheel wit. Bij inschakeling van het armatuur licht de tekst aan twee zijden op.

Een korte installatietijd omdat het verlichtingsarmatuur met twee plafondbeugels direct worden opgehangen.

 

 

De luto kan worden geleverd met akoestische en/of optische signaalgever met aan één, twee of drie zijden een tekst. Bij inschakeling van het led verlichtingsarmatuur licht de tekst met pictogrammen op en flitst de optische signaalgever. Ook de akoestische signaalgever worden ingeschakeld.

Wij realiseren visuele informatiesystemen die ook voor uw locatie het verwijzen op een aantrekkelijke wijze kunnen waarmaken.

De luto parkeergarage  voor gasdetectiesystemen in parkeergarages voldoet volgens  Nederlandse norm NEN 2443-2013 en Duitse richtlijn VDI 2053 2014-12.

 

Het armatuur met witte plaat is alleen geschikt voor binnenruimtes. Om de alarmmelding wel bij direct zonlicht te kunnen lezen kan worden gewerkt met het led matrix LUTO armatuur. Een vast voorgeprogrammeerde afbeelding of tekst wordt direct leesbaar na het inschakelen van de spanning.

led matrix LUTO

 

Om de alarmmelding bij direct zonlicht te kunnen lezen kan worden gewerkt met het led matrix LUTO armatuur. Een vast voorgeprogrammeerde afbeelding of tekst wordt direct leesbaar na het inschakelen van de spanning. De kast van het toestel wordt gemaakt van dubbelwandig aluminium profiel, behandeld met een zwarte coating. De kast is daardoor sterk, slagvast en licht van gewicht. Geschikt voor buiten dus ook als het regent.

meerdere alarmeringen

Meerdere alarmeringen op de led matrix LUTO weergeven kan met een veldbuscontroller. Wij kunnen op projectbasis dat voor u verzorgen.

brochure

Zoek je een oplossing of heb je een vraag? Wij beantwoorden hem graag!

    Alleen als u toestemming heeft gegeven dat wij uw gegevens mogen opslaan en gebruiken om contact met u op te nemen, dan kunt u de formulier verzenden.