Apotheken A – led lichtreclame voor apotheken

Apotheken A – led lichtreclame voor apotheken

Wie na het bezoek van de arts met een recept de medicijnen wil ophalen hoeft alleen maar op zoek naar een apotheek met een rode A. De apotheken A is voor vergunninghoudende apotheken in Duitsland. De Led apotheken A is door de ABDA goed bevonden. Het is ook een herkenningsteken voor forensen of toeristen. Voor de vergunninghoudende apotheken in Oostenrijk is een andere versie leverbaar.

De A is volgezet met rode en witte leds en ook directe zonlicht voldoende lichtsterk. Kleur, licht en beweging. De elektronische led apotheken A heeft een verscheidenheid van weergave mogelijkheden om extra attractief te kunnen zijn.

Licht lokt mensen

We hebben een grote verscheidenheid van verschillende uitvoeringen waarin de led apotheken A voor buiten is toegepast. Bevestigd aan verschillende buis constructies, verwerkt in een kubus of een lichtreclame gemaakt van aluminium lichtbakprofiel. De lichtreclame kan verder worden uitgebreid met led verlichting, tijd- en temperatuurklok, naam van de apotheek en een groen led kruis.

Zoek je een oplossing of heb je een vraag? Wij beantwoorden hem graag!

    Alleen als u toestemming heeft gegeven dat wij uw gegevens mogen opslaan en gebruiken om contact met u op te nemen, dan kunt u de formulier verzenden.