led lichtkrant

led lichtkrant

De led lichtkranten hebben basale functies als het invoeren van teksten in verschillende lettertypes en eenvoudige iconen in meerdere regels op meerdere pagina’s.
Maar ook de mogelijkheid als het weergeven van tijd, temperatuur of een teller voor het aftellen van dagen behoren binnen de mogelijkheden. Een agendafunctie voor de afspeellijsten maakt het compleet.

 

De led displays zijn aantrekkelijk om te zien en goed leesbaar. De techniek die wij toepassen is niet standaard. De controller is vernieuwd en zo is ingespeeld op het snel kunnen implementeren van specifieke situaties. Standaard en ook maatwerkoplossingen zijn mogelijk. Kleurgebruik, helderheid en leesafstand bepalen de uitvoering van de led matrix en de directe omgeving de keuze van de behuizing (robuustheid en beschermingsklasse IP21, IP54 en IP65).

 

Het programmeren kan met een IR afstandsbediening en een PC bedieningsprogramma. Maar ook meerdere alarmeringen via een veldbuscontroller. Wij kunnen op projectbasis dat voor u verzorgen.

brochure

Zoek je een oplossing of heb je een vraag? Wij beantwoorden hem graag!

    Alleen als u toestemming heeft gegeven dat wij uw gegevens mogen opslaan en gebruiken om contact met u op te nemen, dan kunt u de formulier verzenden.