apotheek

apotheek

(D) Apotheke

Uw apotheek is een informatiecentrum voor gezondheid en welbevinden. U geeft tips voor een lang en gezond leven. Informatie over het gebruik van ondersteunende producten, advies over gezondheidsproducten, lichaamsverzorging en cosmetica, alternatieve medicijnen en verpleging.

TEXT LITE is een Duitse maker van elektronische systemen en heeft ruim 2.000 apotheken producten geleverd om communicatie en verkoop te ondersteunen.

24-uurs afhaalkluisje – MediTray

Geneesmiddelen tijdens- en na sluitingstijd aanbieden. Zonder wachttijd. In het venster naast de entrée is een tableau met een display waarop de  openingstijden worden getoond. Op de monitor is te lezen dat klanten na sluitingstijd medicijnen kunnen ophalen met een unieke pincode. Actuele nooddienst informatie wordt weergegeven.

  

apotheken nooddienst

Na sluitingstijd wordt actuele nooddienst informatie getoond. Het tableau biedt mogelijkheden om tijdens de nachtelijke uren veilig te werken. Een nachtbel, intercom, service luik of schuiflade zijn mogelijke opties om tot een maatwerkoplossing te komen.

impulsverkoop vanuit de etalage

Het is bijna herfst. In de etalage of bij de ingang wordt met een opvallend lcd display een korte bewegende reclame getoond met een aanbieding van uw producten om mentaal te ondersteunen.

speciaalsystemen

Mondiaal is het groene kruis bekend. Het gaat om gezondheidszorg. In veel landen wordt het groene kruis toegepast om de aanwezigheid van een apotheek aan te duiden.

  

De apotheken A is voor vergunninghoudende apotheken in Duitsland. De Led apotheken A is door de ABDA goedgekeurd. Een herkenningsteken van vergunninghoudende apotheken in Oostenrijk is leverbaar.

Zoek je een oplossing of heb je een vraag? Wij beantwoorden hem graag!

    Alleen als u toestemming heeft gegeven dat wij uw gegevens mogen opslaan en gebruiken om contact met u op te nemen, dan kunt u de formulier verzenden.