led matrix display

led matrix display

Standaard en maatwerk led matrix displays voor binnen en buiten. Kleur – helderheid – leesafstand bepalen de uitvoering. Vraag ons gerust om meer informatie.

Op led matrix displays toon je onder alle weersomstandigheden actuele informatie. Want led displays, of ook wel lichtkranten genaamd, worden van zeer grote afstand gelezen. Dat komt door de specifieke eigenschappen van led. Ook de overige voordelen van led verlichting zijn  ook bij led displays van toepassing.

 

Digital Signage met led heeft een zeer hoge helderheid en is geschikt voor buiten. Standaard, maar ook maatwerk oplossingen zijn mogelijk. Met  lichtkranten kunnen teksten in verschillende lettertypes en eenvoudige iconen in meerdere regels worden weergegeven. Continue of tijd gestuurd. Want dat kan met de agendafunctie voor afspeellijsten.
Het is ook mogelijk om tijd, temperatuur of een teller voor het aftellen van dagen weer te geven. Alleen, heel groot afgebeeld, of samengevoegd in een tekst of met een afbeelding.

De techniek die wij toepassen is niet standaard. De controller is vernieuwd en zo is ingespeeld op het snel kunnen implementeren van specifieke situaties.

 

Hierdoor is het snel aanpassen van berichten mogelijk. Denk aan commerciële boodschappen, weerberichten, milieugegevens of actueel nieuws. Allemaal mogelijk door het gebruiken van animaties, video, beelden, pictogrammen en tekst. Vrij programmeerbaar en tijd gestuurd.

Kleurgebruik, helderheid en leesafstand bepalen de uitvoering van de led matrix. De directe omgeving bepaald de keuze van de behuizing. Want hoe robuustheid moet het zijn en wat zijn de vereisten als het gaat om regenwater, zand of stof.

meerdere alarmeringen

Door gebruik te maken van big data, zelfstandige gelezen data of door gebruik van sensoren kunnen meerdere voorgeprogrammeerde alarmeringen worden weergeven op de led matrix. Het oproepen van alarmeringen kan ook via een bedieningspaneel.

 

Uw toepassing bepaald de keuze van de controller. Maar er kan nog veel meer. Bijvoorbeeld met een veldbuscontroller. Daarmee kunnen potentiaalvrije contacten worden uitgelezen en de berichten worden weergegeven.

 

brochure

Zoek je een oplossing of heb je een vraag? Wij beantwoorden hem graag!

    Alleen als u toestemming heeft gegeven dat wij uw gegevens mogen opslaan en gebruiken om contact met u op te nemen, dan kunt u de formulier verzenden.