apothekerskruis

Uw apotheek maakt u voor mensen die niet uit Nederland komen meer herkenbaar door een groene kruis logo te voeren in uw etalage of als buitenlichtreclame.

Mondiaal is het groene kruis bekend. Het gaat om gezondheidszorg. In veel landen wordt het groene kruis toegepast om de aanwezigheid van een apotheek aan te duiden.

TEXT LITE is een Duitse maker van elektronische informatiesystemen en heeft ruim 2.000 apotheken producten geleverd om communicatie en verkoop te ondersteunen waaronder veel maatwerk afhaalkluissystemen.

Verscheidenheid aan uitvoeringen. In afmeting, enkelzijdig met wandmontage, dubbelzijdig met wandbeugels, beeldeffecten, mogelijkheden om tekst, tijd en temperatuur in het kruis weer te geven.

Apothekerskruis voor etalage

U wilt proberen of een groene kruis uw apotheek meer herkenbaar zal worden. Dan is deze apothekerskruis voor etalages met zonlicht heldere leds een uiterst geschikte oplossing. Omdat lichtreclame moet opvallen heeft het toestel verschillende beeld effecten. Maar kan ook alleen volledig groen uitlichten. Eenvoudig instelbaar door aan een korte ketting te trekken.

Dit model is licht in gewicht, kan eenvoudig aan twee oogjes worden opgehangen en heeft een hoogte en breedte van 50 centimeter. Met een wandadapter wordt het toestel gevoed.

Prijs inclusief verzendkosten in NL en B, € 410,- ex BTW

    Alleen als u toestemming heeft gegeven dat wij uw gegevens mogen opslaan en gebruiken om contact met u op te nemen, dan kunt u de formulier verzenden.