download

Software

Als u vraagt om software te downloaden help ons met de goede informatie over uw toestel zodat wij ook het juiste wachtwoord toesturen.

Tip! Kijkt u af en toe nog eens terug op deze site om na te kijken of er een nieuwere versie is.


Led scherm | PS4 Management Center v1.8.2.0

Content management software voor 1 of meerdere led schermen voor maken en distribueren van nieuwe presentaties, afspeellijsten en tijdschema´s. Presentaties kunnen een opeenvolging zijn van video, animatie, afbeeldingen en teksten afgespeeld volgens een afspeellijst. Tekst kan worden bewerkt en alle typen geïnstalleerd op de Windows PC met management software kunnen worden gebruikt.
Het managementsysteem kan de volgende afbeelding bestandstypen inlezen: bmp, jpg, png, jpeg, gif, wmf, ico en tif en de volgende video bestandstypen inlezen: avi, mpg, mpeg, asf, wmv, gif, mov, mp4, flv, rm, rmvb. Er zijn 46 verschillende typen beeld overgangen tussen teksten, afbeeldingen of (youtube) video.


Led matrix display | MultiRow v4.0.0.8

Met het Windows PC bedieningsprogramma kan led matrix display (lichtkrant) teksten, tijd, datum, tellers, temperatuur en grafische afbeeldingen weergeven. Tekstbestanden kunnen in taken op een gekozen volgorde worden weergegeven. Taken kunnen worden opgestart door timers (agenda). Het te downloaden Setup bestand installeert de software en een E-manual, aansluitschema’s, drivers en besturingsprotocol (voor software engineers).


led lichtkrant | Setup MovingSign v3.48

U kunt uw led lichtkrant met één regel programmeren met behulp van de bijgeleverde afstandsbediening en met de PC bedieningssoftware MovingSign v3.48.

Software aanvraagformulier

Het is mogelijk om op onze site software of handleidingen te downloaden. Daarvoor is een wachtwoord nodig. Deze kan worden aangevraagd via onderstaande formulier.

Alleen als u toestemming heeft gegeven dat wij uw gegevens mogen opslaan en gebruiken om contact met u op te nemen, dan kunt u de formulier verzenden.