download

Software

Als u vraagt om software te downloaden help ons met de goede informatie over uw toestel zodat wij ook het juiste wachtwoord toesturen.

Tip! Kijkt u af en toe nog eens terug op deze site om na te kijken of er een nieuwere versie is.

Led scherm | PS4 Management Center v1.8.2.0

Content management software voor 1 of meerdere led schermen voor maken en distribueren van nieuwe presentaties, afspeellijsten en tijdschema´s. Presentaties kunnen een opeenvolging zijn van video, animatie, afbeeldingen en teksten afgespeeld volgens een afspeellijst. Tekst kan worden bewerkt en alle typen geïnstalleerd op de Windows PC met management software kunnen worden gebruikt.
Het managementsysteem kan de volgende afbeelding bestandstypen inlezen: bmp, jpg, png, jpeg, gif, wmf, ico en tif en de volgende video bestandstypen inlezen: avi, mpg, mpeg, asf, wmv, gif, mov, mp4, flv, rm, rmvb. Er zijn 46 verschillende typen beeld overgangen tussen teksten, afbeeldingen of  video met bijvoorbeeld 4K Video Downloader https://www.4kdownload.com/nl/products/product-videodownloader.

Led scherm | VSConfigure-Setup 4.1.15.0

Service software

Led matrix display | Wzpsoft v1.95_91-LMOS 2.01.21

Met het Windows PC bedieningsprogramma kan led matrix display teksten, tijd, datum, tellers, temperatuur, animaties en grafische afbeeldingen weergeven. Indien het matcht met het matrix display dan zijn er maximaal 65.536 kleuren . Tekstbestanden kunnen in taken op een gekozen volgorde worden weergegeven. Taken kunnen worden aangevuld met timers.

Het is mogelijk om eigen lettertypes toe te voegen (font editor) en het is mogelijk dat we het protocol vrijgeven voor programmeurs.

Na het downloaden kan de software eenvoudig worden gestart. Het is belangrijk dat de firmware van de controller afgestemd is met de bedieningssoftware. Een E-handleiding licht dit verder toe.

Led matrix display | MultiRow v4.0.0.8

Met het Windows PC bedieningsprogramma kan led matrix display (lichtkrant) teksten, tijd, datum, tellers, temperatuur en grafische afbeeldingen weergeven. Tekstbestanden kunnen in taken op een gekozen volgorde worden weergegeven. Taken kunnen worden opgestart door timers (agenda). Het te downloaden Setup bestand installeert de software en een E-manual, aansluitschema’s, drivers en besturingsprotocol (voor software engineers).

led lichtkrant | Setup MovingSign v3.48

U kunt uw led lichtkrant met één regel programmeren met behulp van de bijgeleverde afstandsbediening en met de PC bedieningssoftware MovingSign v3.48.

Led tijd en temperatuur display | SMG TimeTemperature V2.8.4.3

Met een PC bedieningsprogramma kan (naast een RF afstandsbediening) de led tijd en temperatuurklok worden ingesteld in te stellen. Dit kan zijn: tijd en datum, zomertijd/wintertijd, welke volgorde het display tijd, datum, temperatuur of alarm laat zien, effecten tussen de overgangen, helderheid, stand-by tijd. Programmeren met de software gaat via ethernet of seriëel (RS232/422).

led informatiepaneel | DxSys v18.0

PC bedieningssoftware van de Dx informatiepanelen.

led lichtkrant | DSoft 6.0 Luxlite

PC bedieningssoftware (Windows 95/98/NT) van Dx LuxLite DSoft led lichtkranten. Voor de mensen die nog dit type lichtkrant tweedehands weten te bemachtigen en via een RS-232C verbinding met een Arduino, Raspberry Pi of BeagleBone een project willen doen is ook een document toegevoegd met het protocol.

Software aanvraagformulier

Het is mogelijk om op onze site software of handleidingen te downloaden. Daarvoor is een wachtwoord nodig. Deze kan worden aangevraagd via onderstaande formulier.

    Alleen als u toestemming heeft gegeven dat wij uw gegevens mogen opslaan en gebruiken om contact met u op te nemen, dan kunt u de formulier verzenden.